EPeE2018

Bienvenido a la página de los Encuentros de Profesores de Español en Escandinavia [EPeE 2018, 14-15 junio 2018]. Till rektor (EPeE 2018)

Bland de gästföreläsarna hittar ni bl.a. Encina Alonso Arija, Rosario Outes Jiménez och Lola Torres Ríos från Universidad Autònoma de Barcelona. Konferensen i år är ett sammarbete mellan Instituto Cervantes Stockholm, Spaniens Ambassaden i Sverige och Spaniens Statensutbildningsministeriet. Detta årliga arrangemang har nu en lång tradition och ägnar sig till alla människor som är delaktiga inom spanskundervisning som andraspråk och spanska som modersmål i Skandinavien. Bland andra lärare, språkledare, läromedelförfattare, utbildningsmyndigheter, akademiker och förskare. Antal deltagare beräknas bli ca 100st. Vi bjuder in bokförlag från både Sverige och Spanien som har anknytning till spanskaspråket eller kultur och som har intresse att nå fram till konferensensdeltagarna med sin bokproduktion. Utställningsområde finns på Institutets bibliotek på entréplan.
Priset blir 950kr (inkl. moms) per bord á 120cm. Vi kommer att ordna med bord där ni kan montera ert material och golvet omkring montern står till er förfoga för roll-ups och annat utställningsmaterial.
Anmäl er medverkan genom att svara på denna inbjudan dock senast den 04/06-2018. Meddela gärna antal utställningsbord ni kommer att behöva och kontaktperson.

El público asistente durante el taller de Lola Torres.

La sala durante el taller de Ainhoa Polo.

El taller de Vanessa Ruiz Torres.

Diapositivas de la presentación «Los retos de la enseñanza del español en Dinamarca».